Välimeren Beanit® pastakastike - Beanit Ammattilaisille

Välimeren Beanit® pastakastike

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru
 1,00 kg Ratatouille, pakaste
 0,10 kg Sipulikuutio
 0,05 kg Lehtikaali, suikaloitu
 0,03 l Öljy
 0,60 kg Tomaattimurska
 0,02 kg Kasvisliemijauhe
 0,00 kg Mustapippuri rouhittu
 0,01 kg Suola
 0,15 kg Oliivi, musta, kivetön
 0,01 kg Savuchilitahna (Knorr)
 1,00 kg Gluteeniton pasta

Ohjeet

1

Laita pataan ratatouille, sipuli ja lehtikaalisuikaleet. Kuullota öljyssä ja lisää tomaattimurska, mausteet ja oliivit. Anna hautua. Lisää lopuksi Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuumenna. Älä enää keitä. Tarjoile pastan kanssa.

Välimeren Beanit® pastakastike

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru
 1,00 kg Ratatouille, pakaste
 0,10 kg Sipulikuutio
 0,05 kg Lehtikaali, suikaloitu
 0,03 l Öljy
 0,60 kg Tomaattimurska
 0,02 kg Kasvisliemijauhe
 0,00 kg Mustapippuri rouhittu
 0,01 kg Suola
 0,15 kg Oliivi, musta, kivetön
 0,01 kg Savuchilitahna (Knorr)
 1,00 kg Gluteeniton pasta

Valmistusohjeet

1

Laita pataan ratatouille, sipuli ja lehtikaalisuikaleet. Kuullota öljyssä ja lisää tomaattimurska, mausteet ja oliivit. Anna hautua. Lisää lopuksi Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuumenna. Älä enää keitä. Tarjoile pastan kanssa.

JaaTwiittaaTallenna