Välimeren HÄRKIS®-vuoka | Beanit Ammattilaisille

Välimeren HÄRKIS®-vuoka

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,60 kg HÄRKIS® Original
 1,60 kg Peruna-sipulisekoitus, pakaste
 0,50 kg Kesäkurpitsa, kuutio, pakaste
 0,20 kg Fetajuusto, kuutio
 0,05 kg Oliivi, kivetön
Liemi
 0,40 kg Tomaattisurvos (esim. Knorr Tomatino)
 0,05 kg Maizena maissitärkkelys
 0,03 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,00 kg Mustapippuri, rouhittu
 0,00 kg Provencen yrtit, kuivattu
Pinnalle
 0,15 kg Juustoraaste

Ohjeet

1

Mittaa ainekset voideltuun vuokaan. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.

2

Paista yhdistelmätoiminnolla 170 asteessa kosteutta 50% noin 35 minuuttia.

Välimeren HÄRKIS®-vuoka

Ainesosat

 0,60 kg HÄRKIS® Original
 1,60 kg Peruna-sipulisekoitus, pakaste
 0,50 kg Kesäkurpitsa, kuutio, pakaste
 0,20 kg Fetajuusto, kuutio
 0,05 kg Oliivi, kivetön
Liemi
 0,40 kg Tomaattisurvos (esim. Knorr Tomatino)
 0,05 kg Maizena maissitärkkelys
 0,03 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,00 kg Mustapippuri, rouhittu
 0,00 kg Provencen yrtit, kuivattu
Pinnalle
 0,15 kg Juustoraaste

Valmistusohjeet

1

Mittaa ainekset voideltuun vuokaan. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.

2

Paista yhdistelmätoiminnolla 170 asteessa kosteutta 50% noin 35 minuuttia.

JaaTwiittaaTallenna