Raaka-aineet
Ohjeet
Pane sekoittavaan pataan pakasteherneet, parsakaali, kesäkurpitsa, purjo, mausteet ja 15 l vettä.
Kypsennä kasvikset aivan kypsiksi. Soseuta ensin kasvikset keitinvedessään.
Lisää sulatejuusto ja soseuta edelleen. Jos keitto on liian paksua, lisää varastoon jäänyttä vettä. Seos saa olla sakeahkoa.
Lisää lopuksi esikypsennetyt härkäpavut ja soseuta vielä hetki. Härkäpavut rikkoontuvat rouheeksi ja osa voi jäädä vielä kokonaiseksi.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Pane sekoittavaan pataan pakasteherneet, parsakaali, kesäkurpitsa, purjo, mausteet ja 15 l vettä.
Kypsennä kasvikset aivan kypsiksi. Soseuta ensin kasvikset keitinvedessään.
Lisää sulatejuusto ja soseuta edelleen. Jos keitto on liian paksua, lisää varastoon jäänyttä vettä. Seos saa olla sakeahkoa.
Lisää lopuksi esikypsennetyt härkäpavut ja soseuta vielä hetki. Härkäpavut rikkoontuvat rouheeksi ja osa voi jäädä vielä kokonaiseksi.