Vihreä härkäpapukeitto | Beanit Ammattilaisille

Vihreä härkäpapukeitto

Annoksia100 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 4,00 kg Pakasteherneitä
 4,00 kg parsakaalia
 3,00 kg Kesäkurpitsaa
 1,00 kg purjoa
 18,00 kg vettä
 0,10 kg suolaa
 0,02 kg felankolia
 0,01 kg pippuriseosta
 4,00 kg Sulatejuustoa (laktoositon)
 6,00 kg Verso esikypsennettyä kokonaista härkäpapua

Ohjeet

1

Pane sekoittavaan pataan pakasteherneet, parsakaali, kesäkurpitsa, purjo, mausteet ja 15 l vettä. 

2

Kypsennä kasvikset aivan kypsiksi. Soseuta ensin kasvikset keitinvedessään. 

3

Lisää sulatejuusto ja soseuta edelleen. Jos keitto on liian paksua, lisää varastoon jäänyttä vettä. Seos saa olla sakeahkoa. 

4

Lisää lopuksi esikypsennetyt härkäpavut ja soseuta vielä hetki. Härkäpavut rikkoontuvat rouheeksi ja osa voi jäädä vielä kokonaiseksi.

Vihreä härkäpapukeitto

Ainesosat

 4,00 kg Pakasteherneitä
 4,00 kg parsakaalia
 3,00 kg Kesäkurpitsaa
 1,00 kg purjoa
 18,00 kg vettä
 0,10 kg suolaa
 0,02 kg felankolia
 0,01 kg pippuriseosta
 4,00 kg Sulatejuustoa (laktoositon)
 6,00 kg Verso esikypsennettyä kokonaista härkäpapua

Valmistusohjeet

1

Pane sekoittavaan pataan pakasteherneet, parsakaali, kesäkurpitsa, purjo, mausteet ja 15 l vettä. 

2

Kypsennä kasvikset aivan kypsiksi. Soseuta ensin kasvikset keitinvedessään. 

3

Lisää sulatejuusto ja soseuta edelleen. Jos keitto on liian paksua, lisää varastoon jäänyttä vettä. Seos saa olla sakeahkoa. 

4

Lisää lopuksi esikypsennetyt härkäpavut ja soseuta vielä hetki. Härkäpavut rikkoontuvat rouheeksi ja osa voi jäädä vielä kokonaiseksi.

JaaTwiittaaTallenna