Härkis-päivä ammattilaisille

Härkis-päivä on helppo ja maukas tapa järjestää kasviruokapäivä asiakkaittesi iloksi. Voit tilata Härkis-päivän teemamateriaalit kätevästi sähköpostilla ja lisäksi voit ladata alla olevista linkeistä Härkis-päivän ruokalistapohjan ja ruoka-annosten nimilappuja käyttöösi.

Voit toteuttaa Härkis-päivän helposti testatuilla Härkis® -ruokaohjeilla, jotka voit ladata alla olevasta linkistä. Härkis® on gluteeniton, maidoton, soijaton ja vegaaninen proteiinin lähde, joten sillä toteutat helposti kaikille ruokailijoille sopivan Härkis-päivän aterian.” 

Tilaa materiaalipaketti sähköpostilla

Voit tilata maksuttoman materiaalipaketin lähettämällä alla olevat tiedot osoitteeseen tilaukset@versofood.fi. Tästä osoitteesta voit myös pyytää lisätietoa materiaalipaketin sisällöstä. Toimitamme materiaalit mahdollisimman pian tilauksesta. Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi.

  • Tilaaja
  • Ravintola(t), jossa päivä toteutetaan
  • Toimitusosoite
  • Tilaajan puhelinnumero
  • Tilaajan sähköpostiosoite

Huomioithan, että jos tilaat teemamateriaaleja useampaan toimipisteeseen, ne toimitetaan keskitetysti yhteen osoitteeseen!

Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, vaan ainoastaan tilaus- ja toimitusvahvistuksen lähettämistä varten sekä toimitusketjun sujuvuuden varmistamiseksi.

Kaipaatko lisäapua?

Ota reippaasti yhteyttä – autamme mielellämme:

Minna Ottavainen, Myyntipäällikkö (HoReCa ja teollisuus)
050 5694 196
minna.ottavainen@versofood.fi